Filmihullun Viikonloppu

Kuva: Tomi Wahlroos

Aki Kaurismäen ja Mika Lätin kipparoima Kino Laika avaa ovensa 8.10.2021 kivenheiton päässä Tehtaan Hotellilta. Kino Laikan grand openingin kunniaksi Tehtaan Hotelli kutsuu kaikki filmihullut viikonlopun viettoon Karkkilaan, Högforsin historialliseen Ruukkiin.

Filmihullun viikonloppu -paketti sisältää kaiken, mitä seitsemännen taiteen ystävä viikonlopultaan tarvitsee:

Yhden yön majoituksen (pe-la tai la-su) ja aamiaisen tunnelmallisessa Tehtaan Hotellissa
Kolmen ruokalajin illallisen Tehtaan Hotellin suositussa Tammen Alla ravintolassa,
Lasin viiniä Kino Laikan legendaarisessa viinibaarissa
Leffalipun valitsemaasi Kino Laikan näytökseen viikonlopun aikana.

Hinta
260€ kahdelle (majoitus kahden hengen huoneessa)
145€ yhdelle (majoitus omassa yhden hengen huoneessa)

Miten paketti toimii?

Sen voi varata vain suoraan Tehtaan Hotellilta sähköpostitse tehtaanhotelli@gmail.com tai puhelimitse 050 472 6076. Ilmoita varausta tehdessäsi myös mahdolliset erityisruokavaliot niin keittiö ottaa ne huomioon aamiaislaatikkosi valmistuksessa.

Pöytävaraus ravintolaan tehdään hotellivarauksen yhteydessä. Tammen Alla ravintola on auki perjantaisin klo 16-22 ja lauantaisin klo 12-22. Keittiö sulkee aina klo 21.

Paketin hintaan kuuluu kolmen ruokalajin Viilarin Vapaapäivä -menu. Se on saatavilla myös kasvis- ja vegaanisena versiona.

Aamiainen toimitetaan huonekohtaisena aamiaislaatikkona majoitustalolle, jossa on myös mahdollisuus itse keittää kahvia, teetä, puuroa jne. Aamiaisen voi nauttia esimerkiksi omassa huoneessa, majoitustalon oleskelutiloissa tai vaikka hotellia ympäröivässä Tehtaanpuistossa.

Paketti on saatavilla vain viikonloppuisin. Tarjous on voimassa 19.12.2021 asti.

Filmihullu varaa leffaliput itse haluamaansa näytökseen suoraan Kino Laikan sivuilta. Huoneessa odottaa Laikan voucher, jota vastaan liput lunastetaan näytökseen mentäessä.

Tervetuloa kaikki hyvien elokuvien ja kunnon leffateattereiden ystävät!