HÄÄT TEHTAAN HOTELLILLA

Hääpari Bremerin talon aulassa

HÄÄJUHLAT TEHTAAN HOTELLILLA

Kenties elämäsi tärkein tilaisuus tulossa ja mietinnässä missä järjestää hääjuhla?

Mielestämme on ihanaa järjestää häitä ja auttaa mukana suunnittelussa!

Voimme järjestää menun ja viinien maisteluun tilaisuuden tai vaikkapa auttaa pöytämuotojen ja juhlan aikataulujen suunnittelun suhteen.

Tehtaan Hotellilta löytyy upea hääpaikka, majoitus, kehutut ruoat, juomat ja palvelu sekä kuvauspaikat hääkuviin upeassa puistossamme. Meiltä saat niin sanotusti valmiin paketin häihisi, ei pöytien roudaamista, ei liian monen toimijan kanssa koordinointia, ei liikaa stressiä ennen häitä tai häiden aikana. Mielestämme häissä hääparin ei kuulu käyttää kaikkea vapaa-aikaansa häiden suunnitteluun ja koordinointiin!

Meillä on vankka kokemus satojen häiden järjestämisestä ja toteutamme häät toiveiden mukaan viimeistä yksityiskohtaa myöten. Autamme myös aikataulujen realistisessa suunnittelussa, jotta saamme teille unelmien häät. Juhlissa palvelumme on mukana sujuvasti taustalla ja teidän ohjelmanne pääosassa.

Voitte luottaa, että hoidamme kaiken toiveiden mukaan ja ylikin!  

Esittelemme mielellämme tilojamme ja kartoitamme toiveitanne juhliin häiden järjestämiseksi ja kaikissa muissakin elämäsi tilaisuuksissa!

Miltä voisi näyttää unelmien häät Tehtaan Hotellilla?

Meille voi tulla edellisenä iltana ennen häitä tuomaan koristeet ja ottamaan lasin kuohuvaa tai käydä vaikka leffassa, rentoutua ennen häitä. Herätä ennen häitä morsiussviitissä ja valmistautua rauhassa päivään rakkaiden ihmisten kanssa.

Vihkiminen on mahdollista hyvällä ilmalla Tehtaan Hotellin puistossa ja mahdollisia hääkuvauspaikkoja löytyy monia.

Juhlien alkaessa hienolla ilmalla voitte nauttia kuohuviinit puistossamme, siitä siirtyminen juhlatilaan ja valmiiseen pöytään. Herkullisia ja kehuttuja ruokia, yhdessä valitut viinit ja teidän näköisenne ohjelma. Juhlissa palvelu on mukana sujuvasti taustalla ja teidän ohjelmanne pääosassa.

Loppuillasta tietenkin käynnistetään bileet ja baarimestarimme loihtii parhaat drinkit! Kenties morsiamelle ja sulhaselle suunnitellut omat nimikkodrinkit. Jos jollain juhlijoista riittää vielä energiaa, häiden jatkot on mahdollista pitää jokisaunallamme. Majoittujillakaan ei ole pitkä matka kömpiä hyvien juhlien jälkeen nukkumaan Hotelliimme.

TIETOA HÄISTÄ TEHTAAN HOTELILLA:

Hinnoittelussa käytämme niin sanottua minimimyyntiä perustuen ajankohtaan. Keväällä ja syksyllä on hiljaisempaa, joten minimimyyntikin on pienempi. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä henkilökuntakulut ovat isommat, joka vaikuttaa hinnoitteluun.

Minimimyyntiin lasketaan mukaan ruoat, juomat ja myös vieraiden baarista itse ostamat juomat. Ei ainoastaan hääparin tarjoamia tarjottavia.

Ruoka ja juoma tulee aina kauttamme. Meille ei valitettavasti voi tuoda omia juomia tai ruokia. Keittiömme ruoat ovat laadukkaita, kehuttuja ja teemme melkein kaiken alusta loppuun itse. Kakun pystyy tilaamaan halutessaan ulkopuoliselta toimittajalta. Tämä sovitaan aina erikseen.

Laajemman lämpimällä buffetpääruoalla olevan 3 ruokalajin hinta on alkaen 55 €/hlö. Muokkaamme menuja toki toiveiden mukaan laajuudeltaan ja sisällöltään.

Klo 24 jälkeen menee lisämaksu johtuen yötunneista. Mahdollinen jatkoaika sovitaan aina ennakkoon. Pilkku tulee 30minuuttia ennen loppuaikaa.

Juhlatila on valmiina käyttöönne 3h ennen juhlia. Sovitusti jo aiemmin. Jos tila on vapaana edellisenä iltana, pääsee tilaa koristelemaan jo silloin. Jos ei, pääsee tilaan aamulla ennen häitä. Autamme koristeluissa (maltillisissa) ja koristeet voi toimittaa meille jo edellisenä päivänä.

Kysymyksiä tai haluaisit tarjouksen? Autetaan kaikissa kysymyksissä info@tehtaanhotelli.fi tai tarjouspyyntölomakkeen kautta. Tarjouspyyntöön on hyvä laittaa mukaan henkilömäärä, toivottu ajankohta ja muita mahdollisia toiveita, esim. majoitustarve.