Höllää Höökissä 5.6.-31.8.2024

Tervetuloa hölläämään hetkeksi luonnonkauniiseen Karkkilaan Högforsin eli Höökin historialliselle ruukkialueelle. Höllää Höökissä -miniloma tarjoaa kahdelle aikuiselle kiireetöntä yhdessäoloa hyvän ruoan, saunomisen, melonnan ja joogan merkeissä. Sinusta pitävät hyvää huolta Tehtaan Hotelli, Sola-Sali ja Vähäveden tila.

Hinta kahdelle (€469) sisältää melonnan Saavajoelle, pienet retkieväät, löylyt Jokisaunassa, kolmen ruokalajin illallisen Tehtaan Hotellin Klubin ravintolassa tai Tammen Alla -terassilla, rauhalliset yöunet Bremerin Talon tilavassa kahden hengen kartanohuoneessa, aamiaisen sekä joogan ja rentoutuksen. Vierainamme nautit Höllää Höökissä -miniloman kiireettömästä tunnelmasta myös ilman aiempaa kokemusta melonnasta tai joogasta.

Hölläämään on mahdollista tulla keskiviikosta lauantaihin 5.6. – 31.8.2024. Miniloma on saatavilla vain suoraan Tehtaan Hotellilta. Varaukset sähköpostilla (info@tehtaanhotelli.fi) tai puhelimitse/viestillä (+358 50 472 6076).

Hölläyksen Ohjelma
Päivä 1
Majoittuminen Tehtaan Hotellin Bremerin Talon kahden hengen huoneeseen.
Melonta Saavajoella. Lähtö Pyhäjärven mattolaiturilta (parin minuutin kävely Tehtaan Hotellilta). Tehtaan Hotellin retkieväät, jotka voi nauttia kanootissa.
Löylyt Tehtaan Hotellin Jokisaunassa.
Illallinen (alku-, pää- ja jälkiruoka) Tehtaan Hotellin kesäravintolassa Tammen Alla tai Tehtaan Hotellin Klubilla.
Rauhalliset yöunet Bremerin Talossa.

Päivä 2
Tehtaan Hotellin aamiainen.
Ohjattu joogatunti kauniissa Sola-Salissa Karjaanjoen pientareella kivenheiton päässä Tehtaan Hotellilta.
Uloskirjautuminen Tehtaan Hotellilta.