Höllää Höökissä 7.6.-26.8.2023

Tervetuloa hölläämään hetkeksi luonnonkauniiseen Karkkilaan Högforsin eli Höökin historialliselle ruukkialueelle. Höllää Höökissä -miniloma tarjoaa kahdelle aikuiselle kiireetöntä yhdessäoloa hyvän ruoan, saunomisen, melonnan ja joogan merkeissä. Sinusta pitävät hyvää huolta Tehtaan Hotelli, Sola-Sali ja Vähäveden tila.

Hinta (€469) sisältää melonnan Saavajoelle, retkieväät, löylyt Jokisaunassa, kolmen ruokalajin illallisen Tehtaan Hotellin Klubin ravintolassa tai Tammen Alla -terassilla, rauhalliset yöunet Bremerin Talon tilavassa kahden hengen kartanohuoneessa, aamiaisen sekä joogan ja rentoutuksen. Vierainamme nautit Höllää Höökissä -miniloman kiireettömästä tunnelmasta myös ilman aiempaa kokemusta melonnasta tai joogasta.

Hölläämään on mahdollista tulla keskiviikosta lauantaihin 7.6. – 26.8.2021. Miniloma on saatavilla vain suoraan Tehtaan Hotellilta. Varaukset sähköpostilla (info@tehtaanhotelli.fi) tai puhelimitse/viestillä (+358 50 472 6076).

Hölläyksen Ohjelma
Päivä 1
Majoittuminen Tehtaan Hotellin Bremerin Talon kahden hengen huoneeseen.
Melonta Saavajoella. Lähtö Pyhäjärven mattolaiturilta (n. 5 minuutin kävely Tehtaan Hotellilta). Tehtaan Hotellin keittiö valmistaa retkieväät, jotka nautitaan kanootissa.
Löylyt Tehtaan Hotellin Jokisaunassa.
Illallinen (alku-, pää- ja jälkiruoka) Tehtaan Hotellin kesäravintolassa Tammen Alla tai Tehtaan Hotellin Klubilla.
Rauhalliset yöunet Bremerin Talossa.

Päivä 2
Tehtaan Hotellin aamiainen.
Ohjattu joogatunti kauniissa Sola-Salissa Karjaanjoen pientareella kivenheiton päässä Tehtaan Hotellilta.
Uloskirjautuminen Tehtaan Hotellilta.