Höllää Höökissä K18 Staycation

K18 Staycation Kahdelle | 395€ | VARAA TÄSTÄ

Tervetuloa hölläämään hetkeksi luonnonkauniiseen Karkkilaan Högforsin eli Höökin historialliselle ruukkialueelle. Höllää Höökissä K18-Staycation tarjoaa kahdelle aikuiselle kiireetöntä yhdessäoloa hyvän ruoan, saunomisen, melonnan ja joogan merkeissä. Sinusta pitävät hyvää huolta Tehtaan Hotelli, Sola-Sali ja Vähäveden tila.

Somessa sekä mm. Glorian Ruoka&Viinissä noteerattu Tehtaan Hotelli huolehtii sinusta kokonaisvaltaisesti. Majoitut kartanoromanttisessa Bremerin Talossa ja nautit illallisen yli satavuotiaan tammen alla. Löylyihin pääset tunnelmalliseen Jokisaunaan.

Melontaretkelle lähdetään Tehtaan Hotellin vieressä kulkevalle Saavajoelle. Jokimelonnan asiantuntija, Vähäveden tila tarjoaa välineet ja opastuksen melontaa varten. Reitti on helppokulkuinen etkä tarvitse aikaisempaa kokemusta melomisesta.

Lempeä ja palauttava joogahetki pidetään Karjaanjoen rannalla sijaitsevalla kauniilla Sola-Salilla. Joogaharjoitus on kaikentasoisille sopiva etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

24 tuntia kestävän K18-Staycationin hinta on 395 € kahdelle sisältäen aktiviteetit, majoituksen ja ruokailut. Se on saatavilla keskiviikosta lauantaihin elokuun loppuun asti ja varattavissa suoraan Tehtaan Hotellin nettisivuilta.

Laukkuun voit pakata mukaan vain sään mukaiset vaatteet ja jättää arjen kiireet taakse. Me huolehdimme lopusta.

Karkkila sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Bussilla on myös mahdollista saapua Karkkilaan sekä omaa lihasvoimaa käyttäen pyörällä. Tehtaan Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Karkkilan linja-autoasemalta.

VARAA TÄSTÄ

Ohjelma:

Päivä 1
13:00 Majoittuminen Tehtaan Hotellin Bremerin Talon kahden hengen huoneeseen
15:00 Lähtö jokimelonnalle Pyhäjärven mattolaiturilta (n. 5 minuutin kävely Tehtaan Hotellilta). Tehtaan Hotellin keittiö valmistaa retkieväät, jotka nautitaan kanootissa
17:00 Paluu melonnalta
Löylyt Tehtaan Hotellin Jokisaunassa
Illallinen (alku-, pää- ja jälkiruoka) Tehtaan Hotellin kesäravintolassa Tammen Alla tai Tehtaan Hotellin Klubilla
Rauhalliset yöunet Bremerin Talossa.

Päivä 2
Bremerin Talon keittiölle toimitettu aamiaiskori oman aikataulun mukaan
10:00 Ohjattu joogatunti kauniissa Sola-Salissa Karjaanjoen pientareella kivenheiton päässä Tehtaan Hotellilta
13:00 Myöhäinen uloskirjautuminen Tehtaan Hotellilta

Paketti on saatavilla keskiviikosta lauantaihin (yöpyminen sunnuntaihin asti). Varauksia toivomme viimeistään 48h ennen saapumista. Hinta (395 € kahdelta) sisältää yöpymisen, jokimelonnan varusteineen (ml. pelastusliivit), retkieväät, kolmen ruokalajin illallisen, aamiaisen ja joogatunnin.

Sola-Sali

Kiireetön joogahetki pidetään Karkkilan omalla joogasalilla Sola-Salilla. Sola-Sali sijaitsee luonnon äärellä Karjaanjoen kainalossa Högforsin historiallisessa ruukkimiljöössä kävelymatkan päässä Tehtaan Hotellilta. Joogaharjoitus on lempeä ja pehmeä, jokaiselle keholle sopiva. Joogatunnin ohjaavat Sola-Salin koulutetut joogaohjaajat.

www.solasali.com

Vähäveden tila

Lähde nauttimaan rauhallisesta ja kauniista jokiluonnosta meloen. Rentouttava ja helppo retki kestää n. 1 ½ – 2 h. Matkaa kertyy 3-4 km ja retki on omatoiminen. Aikaisempaa kokemusta melonnasta ei tarvitse olla, sillä Vähäveden tilan kokeneet ja ammattitaitoiset asiantuntijat opastavat sinut matkaan niin reitin kuin melonnankin suhteen. Kaikki melontaan liittyvät varusteet saat paikan päällä. Mukaasi tarvitset vain säähän sopivat vaatteet.

wwww.vahavedentila.fi