Höllää Höökissä 2022 | Miniloma Kahdelle | 469 €

Asiakkaidemme rakastama Höllää Höökissä palaa jälleen kaikkien iloksi, kun jäät toukokuussa ovat vihdoin lähteneet.  Höllääjistä pitävät hyvää huolta Tehtaan Hotelli, Sola-Sali ja Vähäveden tila.

Höllää Höökissä -miniloma on saatavilla toukokuusta alkaen syksyyn asti, kunnes vedet käyvät liian kylmiksi melontaa ajatellen. 8.6. – 14.8. loman voi aloittaa keskiviikosta lauantaihin, muulloin perjantaisin tai lauantaisin.

Hinta (469 € kahdelta) sisältää melontaretken, retkieväät, yksityisen saunavuoron, kolmen ruokalajin illallisen Tehtaan Hotellin kiitetyssä Klubin Tammen Alla ravintolassa, yöpymisen tilavassa kahden hengen huoneessa Bremerin Talossa, aamiaisen sekä rauhallisen joogan & rentouttavan äänimaljahoidon.

Voit varata Hölläyksesi helposti soittamalla Tehtaan Hotellille (+358 50+ 472 6076) tai laittamalla meille sähköpostia (info@tehtaanhotelli.fi).

Miniloma alkaa melontaretkellä Tehtaan Hotellin vieressä kulkevalle Saavajoelle. Vähäveden Tilan jokimelonnan asiantuntijat antavat höllääjille välineet ja opastuksen melontaa varten. Reitti on helppokulkuinen eikä sitä varten tarvitse aikaisempaa kokemusta melomisesta. Melonnan jälkeen on Jokisaunan makoisten löylyjen aika. Saunan jälkeen odottaa illallinen Klubin Tammen Alla ravintolassa. 

Höllää Höökissä -pakettiin kuuluu alkuruoaksi Högforsin Ruukin Pelti kahdelle, mikä tahansa pääruoka sekä mikä tahansa jälkiruoka ravintolan à la carte -listaltalta. Mahdolliset erikoisruokavaliot otetaan huomioon ja niistä voi mainita, kun saapuu hotellille. Ruokajuomat laskutetaan erikseen.

Höllää Höökissä -miniloman yöpyminen tapahtuu Bremerin Talolla. Sen rakensi tehtaanpatruuna Joseph Bremerin perheelleen kodiksi 1860-luvulla. Nykyisin siellä on 12 kaunista, tilavaa ja hyvinvarusteltua hotellihuonetta.

Lempeä ja palauttava jooga- ja äänimaljahetki pidetään seuraavana aamuna Karjaanjoen rannalla sijaitsevalla kauniilla Sola-Salilla, jonne kävelee Tehtaan Hotellilta kuuluissa Karkkilan Koskireittiä pitkin alle 10 minuuttia. Joogaharjoitus on kaikentasoisille sopiva ettekä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta.

Höllää Höökissä -lomalle laukkuun voitte pakata mukaan vain sään mukaiset vaatteet ja jättää arjen kiireet taakse. Me huolehdimme lopusta.

Tervetuloa Hölläämään Höökiin!