Tehtaan Hotellin Joulu 2021

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Tehtaan Hotellin tunnelmalliset salit ja huoneet ovat oiva paikka laskeutua joulun tunnelmaan.

Perjantaina 26.11. aloitamme uudella jouluisella ruokalistallamme, jossa mm. pitkään haudutettu Fiskarsin peura saa seurakseen jouluista peruna-lanttugratiinia ja jälkiruokana tarjoilemme ranskalaisten jouluherkkua eli jouluhalkoa.

Perjantaina 3.12. Heli Frosterus (piano & laulu) ja Erkki Kuuttila (kitara) saapuvat jälleen vieraiksemme. Hienolla Joni Mitchell -illalla asiakkaat lumonnut duo pitää iloksemme klo 19 alkavan illalliskonsertin, jossa jazzstandardit kuljettavat meidät kaikki joulufiilikseen. Keittiömestarimme Kris Taylorin suunnittelema kolmen ruokalajin menyyn hinta on 48€. Konsertti on maksuton mutta halutessaan voi tehdä lahjoituksen karkkilalaisen musiikkikasvatuksen hyväksi.

Perinteistä joululounasta tarjoilemme tänäkin vuonna. Lounas on tarjolla keskiviikosta perjantaihin 8.-10.12. klo 11.30 – 15.00 hintaan 35€ / hlö.

Joululounaan menu

Graavilohta
Sillikaviaaria
Merileväkaviaarilla täytettyjä kananmunan puolikkaita
Makulihan uunipalvia Tammelasta

Punajuuri-kukkakaali-hasselpähkinäsalaattia
Hunajan kanssa paahdettuja kikherneitä ja appelsiinia
Klassinen Caesar-salaatti

Tehtaan Puiston omenapuilla kokonaisena savustettua lohta
Jouluisesti täytettyä kotimaista kalkkunanrintaa & mantelin kanssa paahdettua ruusukaalia
Uunijuureksia
Voissa pyöritettyjä kuoriperunoita

Glögipäärynöitä ja kardemumma-custardia
Suklaa-moelleux, rouhittua maapähkinää

Leipävalikoima
Suolattua voita
Klubin keittiön valkopaputahnaa

Vettä, kotikaljaa
Kahvia & teetä

Muista myös 100%:n karkkilalaiset joululahjat! Tehtaan Hotellin lahjakortti on loistava joululahja, kun etsit aineetonta joululahjaa, jolla samalla myös tuet meidän toimintaamme ja Karkkilan elinvoimaisuutta. Lisäksi Klubin Puodin hyllystä löytyy myös meidän omia käsi- ja suihkusaippuoita sekä  uutuutena myös vartalovoiteita.