Slide One
Slide Two
Slide Four
Slide Three
Slide Eight
previous arrow
next arrow

Juhlat ja kokoukset

Onko mielessäsi juhlat, kokous, yritystilaisuus tai jokin muu tapahtuma, mutta puitteet vielä puuttuvat? Tehtaan Hotellin kartanomainen miljöö tarjoaa upean paikan esimerkiksi häiden ja merkkipäivien viettoon. Juhla- ja kokoustilaa löytyy tyylikkäistä saleista jopa 120 henkilölle.

Juhlat

Räätälöimme yksilöllisiä tilaisuuksia ristiäisistä häihin ja valmistujaisista sukukokouksiin. Tarvittaessa voimme järjestää kukat, kakun ja koristelut, hankkia meikkitaiteilijan ja videokuvaajan, ja miettiä yhdessä yllätyksellisiä elementtejä. Teemme kaikkemme, jotta tilaisuutenne onnistuu ja sitä on mukava muistella myöhemminkin.

Kokoukset ja yritystilaisuudet

Tehtaan Hotellissa riittää kapasiteettia niin pieniin palavereihin kuin suuremmankin joukon kokoontumisiin.
Järjestämme kokouksia tehokkaista aamutapaamisista useamman päivän strategiapalavereihin, jolloin kokouspakettiin kuuluu myös majoittuminen ja ateriat tarpeen mukaan. Tarjoamme täyden tekniikan ja tarvittaessa myös ammattimaisen kuvauksen ja äänityksen.
Ympäröivä luonto antaa kokousväelle mahdollisuuden virkistäytymiseen ja aivoja piristävään happihyppelyyn. Tarjolla on myös tiimin rakentamiseen sopivia lisäaktiviteetteja.

Saunaillat

Ansaitsetteko työporukan kanssa kunnon löylyt? Onko suunnitteilla lämminhenkinen hemmotteluhetki ystävien kesken? Vai haluatko tuoda ulkomaalaiset vieraasi tutustumaan suomalaiseen saunakulttuuriin historialliseen miljööseen? Tehtaan Hotellin sauna aivan Karjaanjoen rannalla tarjoaa viihtyisän paikan saunailtojen viettoon. Kerralla löylyyn mahtuu noin kymmenen ja vilvoittelupuolelle toiset kymmenen saunojaa.

Tarjolla olevat tilat

Tehtaan Hotellilla on kymmenkunta eri tyylistä ja eri kokoista kokous- ja juhlatilaa. Klubin juhlasaliin mahtuu kuutisenkymmentä ruokailijaa ja konserttiyleisölle istumapaikkoja löytyy 80. Orkesterisalissa istumapaikkoja on kolmisenkymmentä, Aalto-ruokasalissa ja Kattohuoneessa puolestaan nelisenkymmentä. Pienempien porukoiden kokouksiin tai vaikka ryhmätöihin mukavat puitteet tarjoavat takkahuone, 8 -16 hengen kokoushuoneet, Bremerin talon kirjasto jne.
Kysy juuri teidän suunnitelmiin sopivaa tilavaihtoehtoa!