Lepoloma Höökissä 13.-14.2.2021

Olet lämpimästi tervetullut lataamaan akkujasi levon ja kiireettömien hetkien parissa. Kutsumme sinut rentoutumaan ja irtautumaan arjesta luonnonkauniiseen Karkkilaan Högforsin eli Höökin historialliselle ruukkialueelle. Tarjolla on lempeää joogaa, rentouttavia äänimaljoja, luonnon rauhaa ja paikallisista raaka-aineista huolella tehtyä ruokaa. Ennen kaikkea lepoa, rauhaa ja aikaa itselle.

Lepoloman hinta on 195 € yhdelle omassa tilavassa hotellihuoneessa ja 145 € per henkilö, jos tulette kahden ja jaatte huoneen. Hinta sisältää tervetulojuoman, aktiviteetit, saunan, majoituksen, kolmen ruokalajin illallisen ja aamiaisen. Se on varattavissa suoraan Tehtaan Hotellista (tehtaanhotelli@gmail.com, p. 050 472 6076). 

Terveytesi ja turvallisuutesi on meille ensiarvoisen tärkeää. Huolehdimme riittävistä turvaväleistä niin Sola-Salissa kuin Tehtaan Hotellin Klubin ravintolassa. Henkilökohtainen aamiaispaketti toimitetaan Sinulle majoitustalosi keittiölle. Ravintolan henkilökuntamme käyttää maskeja ja käytössäsi on käsidesiä niin Klubin sisääntulossa, wc-tiloissa kuin jokaisessa ravintolapöydässä. Saunominen ei tietenkään ole pakollista ja pyrimme  mahdollisuuksien mukaan järjestämään myös mahdollisuuden saunoa yksin.

Tehtaan Hotelli ja Sola-Sali pitävät Sinusta hyvää huolta. Majoitut kartanoromanttisesti Tehtaan Hotellin Bremerin talossa. Palauttava rentoutustunti äänimaljojen rauhoittavan soinnin kera pidetään Karkkilan omalla joogasalilla Sola-Salilla. Sola-Sali sijaitsee Karjaanjoen rannalla Tehtaan Hotellin läheisyydessä kauniin luonnon keskellä. Äänimaljojen jälkeen nautit tilavan ja ilmavan Jokisaunan rentouttavista löylyistä. Illalla olet tervetullut syömään tunnelmalliseen Tehtaan Hotellin Klubin ravintolaan. Tarjoilemme Sinulle Högforsin Ruukin Pellin eli valikoiman parhaita alkuruokiamme. Voit sitten vapaasti valita Klubin ruokalistalta sinulle mieleisen pää- ja jälkiruoan. Mikäli noudatat erityisruokavaliota, keittiömme ottaa sen luonnollisesti 100%:sti huomioon.

Seuraavan aamun lempeään ja hemmottelevaan joogahetkeen pääset taas Sola-Salin rauhaisaan syleilyyn. Joogaharjoitus on kaikentasoisille sopiva etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Joogan jälkeen sinulla on vielä omaa kiireetöntä aikaa tehdä sitä, mitä juuri sinä haluat. Voit vaikka käydä kävelyllä ruukin kauniilla Jokireitillä tai vain olla ja levätä.

Lepolomalle otetaan vain 5 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, jotta ryhmä voidaan pitää pienenä ja turvavälit huomioida. Saunavuoro on lepolomalaisten oma ja pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään mahdollisuuden saunoa yksin.

Laukkuun voit pakata mukaan vain mukavat vaatteet ja jättää arjen kiireet taakse. Me huolehdimme lopusta.

Karkkila sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Bussilla on myös mahdollista saapua Karkkilaan. Tehtaan Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Karkkilan linja-autoasemalta.

Lisätietoa ja varaukset: tehtaanhotelli@gmail.com, p. 050 472 6076

OHJELMA:

Lauantai 13.2.

14:30 Tervetuloa Lepolomalle! Saapuessasi sinua odottaa tervetulojuoma Tehtaan Hotellin Klubin baarissa

15:00 Sisäänkirjautuminen Bremerin Talon huoneeseesi

16:30-17:30  Rentoutus ja äänimaljat -tunti kauniissa Sola-Salissa Karjaanjoen pientareella kivenheiton päässä Tehtaan Hotellilta.

18:30 Kolmen ruokalajin illallinen Klubin ravintolassa

20:00 – 22:00 Löylyt Tehtaan Hotellin Jokisaunassa

Levolliset yöunet Bremerin talossa.

Sunnuntai 14.2.2021

Kiireetön aamiainen omaan tahtiin. Tehtaan Hotellin keittiön sinulle valmistama aamiaispaketti, joka odottaa Bremerin Talon keittiössä

10-11:00 Lempeä joogatunti kauniissa Sola-Salissa Karjaanjoen pientareella kivenheiton päässä Tehtaan Hotellilta

14:00 Myöhäinen uloskirjautuminen Tehtaan Hotellilta.

Ohjaajina Lepolomalla toimivat Sola-Salin koulutetut joogaopettajat:

Outi Heiniö
Joogaopettaja
Hyvinvointivalmentaja

Titta Häkkinen
Joogaopettaja
Meditaatio- ja rentoutusohjaaja
FM

www.solasali.com