Lepoloma Höökissä 28.-29.11.2020

Kuva: Tomi Wahlroos

Hei nainen,

Olet lämpimästi tervetullut lataamaan akkujasi levon ja kiireettömien hetkien parissa. Kutsumme sinut rentoutumaan ja irtautumaan arjesta luonnonkauniiseen Karkkilaan Högforsin eli Höökin historialliselle ruukkialueelle. Tarjolla on lempeää joogaa, rentouttavia äänimaljoja, luonnon rauhaa ja paikallisista raaka-aineista huolella tehtyä ruokaa. Ennen kaikkea lepoa, rauhaa ja aikaa itselle.

Sinusta pitävät hyvää huolta Tehtaan Hotelli ja Sola-Sali. Majoitut kartanoromanttisesti Tehtaan Hotellin Bremerin talossa. Palauttava rentoutustunti äänimaljojen rauhoittavan soinnin kera pidetään Karkkilan omalla joogasalilla Sola-Salilla. Sola-Sali sijaitsee Karjaanjoen rannalla Tehtaan Hotellin läheisyydessä kauniin luonnon keskellä. Illalla olet tervetullut syömään tunnelmalliseen Tehtaan Hotellin Klubin ravintolaan. Voit vapaasti valita Klubin ruokalistalta sinulle mieleisen alku-, pää- ja jälkiruoan. Illan päätteeksi nautitaan tilavan ja ilmavan Jokisaunan rentouttavista löylyistä.

Seuraavan aamun lempeään ja hemmottelevaan joogahetkeen pääset taas Sola-Salin rauhaisaan syleilyyn. Joogaharjoitus on kaikentasoisille sopiva etkä tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Joogan jälkeen sinulla on vielä omaa kiireetöntä aikaa tehdä sitä, mitä juuri sinä haluat. Voit vaikka käydä kävelyllä ruukin kauniilla Jokireitillä tai vain olla ja levätä.

Lepoloman hinta on 195 € yhdelle sisältäen aktiviteetit, majoituksen ja ruokailut. Se on varattavissa suoraan Tehtaan Hotellista (tehtaanhotelli@gmail.com, p. 050 472 6076). Lepolomalle otetaan vain 6 ensimmäiseksi ilmoittautunutta, jotta ryhmä voidaan pitää pienenä ja turvavälit huomioida. Jokainen osallistuja majoittuu omassa tilavassa huoneessa Bremerin Talossa. Myös Sola-Salilla on riittävästi tilaa, jotta turvavälit varmasti säilyvät. Saunavuoro on lepolomalaisten oma eikä siihen ole tietenkään pakko osallistua.

Laukkuun voit pakata mukaan vain mukavat vaatteet ja jättää arjen kiireet taakse. Me huolehdimme lopusta.

Karkkila sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Bussilla on myös mahdollista saapua Karkkilaan. Tehtaan Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Karkkilan linja-autoasemalta.

Lisätietoa ja varaukset: tehtaanhotelli@gmail.com, p. 050 472 6076

OHJELMA:

Lauantai 28.11.2020

14:00 Sisäänkirjautuminen Tehtaan Hotellille.

14:30 Tervetuloa. Saapuessasi sinua odottaa tervetulojuoma ja sen seurana Tehtaan Hotellin keittiön valmistamia suolaisia ja makeita naposteltavia.

16:30-17:30  Rentoutus ja äänimaljat -tunti kauniissa Sola-Salissa Karjaanjoen pientareella kivenheiton päässä Tehtaan Hotellilta.

18:30 Päivällinen (alku-, pää- ja jälkiruoka) Tehtaan Hotellin Klubilla.

20-21:30 Löylyt Tehtaan Hotellin Jokisaunassa.

Levolliset yöunet Bremerin talossa.

Sunnuntai 29.11.2020

Kiireetön aamiainen omaan tahtiin. Tehtaan Hotellin keittiön sinulle valmistama aamiaispaketti, joka odottaa Bremerin Talon keittiössä.

10-11:00 Lempeä joogatunti kauniissa Sola-Salissa Karjaanjoen pientareella kivenheiton päässä Tehtaan Hotellilta.

14:00 Myöhäinen uloskirjautuminen Tehtaan Hotellilta.

 

Ohjaajina Lepolomalla toimivat Sola-Salin koulutetut joogaopettajat:

Outi Heiniö
Joogaopettaja
Hyvinvointivalmentaja

Titta Häkkinen
Joogaopettaja
Meditaatio- ja rentoutusohjaaja
FM

www.solasali.com