Miniloma
Karkkilassa


Varaa huone

Miniloma Karkkilassa

Minilomalla Karkkilassa riittää makeita juttuja!
Meille huristelee autolla pääkaupunkiseudulta vain tunnin verran ja arjesta pääsee irtautumaan Tehtaan Hotellin ja Högforsin Ruukin rauhassa.
Ala-Emali ja Tehtaan Hotelli ympäristöineen on jo upea nähtävyys. Ala-Emalilta löydät vintageliikkeitä, luomukosmetiikkaa, taidepajan, suositun Uunisaunan, Sola-Salin joogaan ja rentoutumiseen sekä Kino Laikan baareineen täynnä laadukkaita leffoja ja hyviä drinkkejä.
Tehtaan Hotelli on hyvä paikka rauhoittua päivän menoista ja yöpyä tai illallistaa mukavassa tunnelmassa keskellä tapahtumarikasta Ruukin ympäristöä. Kaikissa hotellin rakennuksissa on kätevä pieni keittiö ja yöpyjien käytössä lainapolkupyörät lähiympäristön tutkimiseen.
Karkkilasta löytyy upea koskireitti laavuineen, jossa paistaa makkarat. Liesjärven kansallispuisto upeine reitteineen on vain 25 minuutin ajomatkan päässä Karkkilasta
Kaksi naista piknikillä Tehtaan Hotellilla.

Majoitus

Tehtaan Hotellilla

Kartanoromantiikkaa, kodikasta puutalotunnelmaa vai pelkistettyä funktionalismia? Tehtaan Hotelli tarjoaa tyyliltään ja hinnaltaan kolme erilaista vaihtoehtoa majoittujille. Valitse juuri teidän tarpeisiinne sopiva vaihtoehto!

Alempaa sivulta löydät tietoa vapaa-ajasta ja aktiviteeteista Tehtaan Hotellilla sekä Högforsin Ruukissa.

Image

Bremerin talo

uniikkia kartanoromantiikkaa

Bremerin talossa majoitut hulppeasti entisen ruukinpatruunan tyyliin. Talossa on täysi tusina yksilöllisesti sisustettuja tilavia huoneita, joihin mahtuu mukavasti perheenkin kanssa. Joukossa on myös tunnelmallinen hääsviitti, sekä rentoihin tapaamisiin sopivia yhteisiä tiloja.

Hinta alkaen 128 e / yö (2hh)

Varaa huone
Tehtaan Hotellin punainen talo.

Punainen talo

kodikasta puutalotunnelmaa

1900-luvun alussa valmistunut Punainen talo kätkee sisälleen kuusi kodikasta hotellihuonetta, kuusi kylpyhuonetta ja kaksi yhteiskeittiötä. Tänne saa siis kätevästi muodostettua vaikkapa suuremmankin perheen viihtyisän tukikohdan.

Hinta alkaen 119 e / yö (2hh)

Varaa huone
Image

Klubi

pelkistettyä funkkista

Tehtaan Hotellin päärakennuksen, Klubin, yläkerrassa on seitsemän hyvin pelkistettyä funkkistyylistä yhden hengen hotellihuonetta omine kylpyhuoneineen. Oletko työmatkalla Karkkilassa ja tarvitset edullisen yösijan? Tai haluatko muuten vain tulla rauhalliseen retriittiin luonnon äärelle?

Hinta alkaen 78 e / yö (1hh)

Varaa huone
Image
Image
Image
Image

Vapaa-ajan viettoa ja tapahtumia

Tehtaan Hotellilla Högforsin Ruukissa

Image

Nauti päivästäsi Hotellilla

Lasillinen kylmää juomaa ystävien tai perheen kanssa upealla Tammen Alla -kesäterassillamme, kesäinen lounas ulkona tai nappaa piknikkori tai eväät mukaan päivän menoihin. Illalla on hyvä palata saunomaan Hotellille ja nauttimaan kesäisen illan tunnelmasta sekä syömään kehuttua ruokaa Klubin ravintolaan tai Tammen Alla -kesäterassille. Illalla vielä rentoutumista Tehtaan Hotellilla.
Lue lisää
Image

Tapahtumia ja elämyksiä Hotellilla

Tehtaan Hotellilla ja ympäristössä Högforsin Ruukissa riittää elämyksiä ja tapahtumia vuoden ympäri. Tästä pääset katsomaan tarkemmin, mitä Hotellilla tapahtuu.
Lue lisää
Image

Tekemistä Högforsin Ruukissa

Saisiko olla Högforsin Ruukin historiaa museoissa, ulkoilua koskireitillä tai pyöräilyä upeilla poluilla, melontaa Pyhäjärvellä, Leffoja Aki Kaurismäen Kino Laikassa, tapahtumia Karkkilassa, shoppailua ihanissa Ala-Emalin tunnelmallisissa putiikeissa, kehuttua ruokaa Tehtaan Hotellilla, saunomista upeassa Uunisaunassa Ala-Emalilla tai Hotellin Jokisaunassa tai rentouttavaa joogaa Sola-Salilla? Aktiviteetteja ja tekemistä riittää moneen makuun upeassa ja uniikissa ruukkiympäristössä.
Lue lisää