Image

Lorem ipsum dolor

Katso lisää
Image

Lorem ipsum dolor

Katso lisää
Image

Lorem ipsum dolor

Katso lisää

Elävää kulttuuria ja upeita luontoelämyksiä

Karkkilasta löytyy ainutlaatuisia kulttuuriympäristöjä, matkailu- ja käyntikohteita sekä harjujen, lampien ja jokien reunustamia luontoreittejä. Pieni kaupunki luo rauhalliset puitteet tilaisuuksille ja kokouksille sekä tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun kaikkina vuodenaikoina.

Karkkilan monipuolinen 1800-luvulta alkanut ruukki- ja työläiskulttuuriperinne tarjoavat matkailijalle omaleimaisia elämyksiä. Heti Tehtaan Hotellin pihapiiristä löytyy Suomen Valimomuseo, jossa on esillä mm. monipuolinen kokoelma Högforsin ruukin valutuotteita paistinpannuista helloihin, ammeisiin ja kaminoihin. Voit myös lähteä pienelle kävelyretkelle idylliseen Fagerkullaan, vanhalle työläisasuma-alueelle, joka on edelleen aktiivinen kyläyhteisö punaisine puutaloineen ja vanhoine puutarhoineen. Fagerkullasta löytyy myös ruukkilaisten asumisesta kertova Työläismuseo, kesäteatteri sekä kesäkahvila Pakari.

Luonto alkaa Tehtaan Hotellin rapulta. Rohkeimmat voivat mennä uimaan viereiseen Pyhäjärveen vaikka keskellä talvea. Kesällä tarjolla on myös soutuveneitä, SUP-lautoja, minigolfia, tennistä ja koripalloa sekä lapsiperheitä houkutteleva hiekkaranta.

Perhokalastajat ovat löytäneet Karkkilan kosket ja joet. Lähimetsien polut vievät rauhallisille lampiylängöille näköalapaikkoineen. Pidemmät ja lyhyemmät kanoottiretket onnistuvat läheisessä Vähäveden Melontakeskuksessa.

Karkkila on pyöräilypaikkakunta, jossa on hyvä pyörätieverkosto sekä mukavasti mutkittelevia sorateitä. Vanhaa ratapohjaa myötäilevä Pikkupässi-reitti sopii rauhallista pyöräilyä haluaville. Lähimetsistä löytyy reittejä maastopyöräilyn harrastajille.

Kysy myös lisäpalveluistamme onkiretkistä marjankeruuseen ja joogasta maastopyöräilyyn!

Varaa huone
Kysy lisää
Kaksi naista piknikillä Tehtaan Hotellilla.