Neljän Kären Illallinen 18.05.2019

Lauantaina 18. toukokuuta 2019 klo 18.30

Heikki LIEKOLA (Vuoden Kokki 2014, liekola.com) sekä Karkkilan oma poika Jouni UKKONEN (keittiömestari, ravintola Onda Helsinki) valloittavat keittiömme toukokuisena lauantaina 18.5.2019.

Suomen mestaruuden opiskeluaikanaan voittaneen kaksikon yhteinen MAISTELUMENU nyt Tehtaan Hotellilla.
Kahdeksan ruokalajia kevään parhaista raaka-aineista, yhteistyössä lähituottajien kanssa. Menun hinta 49 euroa.

Sitovat varaukset 10.5.2019 mennessä suoraan Jounille numeroon 045 6506237. Ilta toteutuu vain, jos 50 henkilöä ilmoittautuu. Varauksen yhteydessä ilmoitetut erikoisruokavaliot otetaan huomioon. Tehtaan Hotellin sommelier’n viinipaketti menun yhteydessä 45 euroa (4 viiniä ja jälkiruokaviini).

Yöpyville menuasiakkaille 2hh Bremerin kartanossa erikoishintaan 99€/yö (norm. 118€).

Nyt kannattaa lähteä kauempaakin nauttimaan erityisen hyvästä ruoasta ja kevääseen heräävästä luonnosta historiallisen kauniissa puistomiljöössä, kaksisataavuotisen valimon kainalossa – Karkkilan Tehtaan Hotellissa.

Mukana illallisella @luomupossu Mikkolan Suoramyynti Töllin kyläyhdistys ry @jounithunder @heikkiliekola2 Karkkilan Tehtaan Hotelli