Tammen Alla Ravintolan Ruokalistat

À la carte pöytävaraukset p. 050 472 6076 tai info@tehtaanhotelli.fi
Pöydän voi varata myös teksti- tai whatsapp-viestillä!

Deliin emme ota pöytävarauksia.

Tehtaan Hotellin Baari & Puoti ovat aina auki ravintolan aukiloaikoina.

DELI

Tehtaan Hotellin funkkishenkisellä Klubilla toimiva Deli on auki arkisin lounasaikaan. Voit tarkistaa aukioloajat täältä.

Delillä voit nauttia mm.Tehtaan Hotellin keittiön ja lähituottajien valmistamista makeista ja suolaisista herkuista, hyvästä espressosta, kylmistä juomista, laadukkaista pienpanimo-oluista tai vaikkapa lasillisesta kuohua. 

Lounasnälän sammuttaa Delin suosittu salaattibaari (12.50€), supersuosittu täytetty uuniperuna (10.50€) tai vaikkapa rakkaudella valmistettu ruokaisa viikon keitto (10,50€). Kaikki hinnat sisältävät lounaskahvin.

 

27. – 30.7. VIIKON LOUNAS

VIIKON KEITTO (10.50€): Tehtaan Hotellin kiitetty lohikeitto

UUNIPERUNA (10.50€): täytteinä mm. katkarapu-skagen, kinkku, savulohi, savusärki ja vege

SALAATTIBAARI (12.50€): luo oma runsas salaattisi Tehtaan Hotellin keittiön tuoreista raaka-aineista!

À LA CARTE

Vuoden ympäri auki oleva laadukas à la carte -ravintolamme tarjoilee huolella käsin tehtyä konstailematonta ruokaa. Keittiötä johtaa eurooppalaisten huippukeittiöiden kasvatti Kris Taylor. Kris yhdistää annoksissaan taitavasti eurooppalaisen kulinaarisen perinteen lähiseudun parhaisiin raaka-aineisiin. 

Ravintola toimii ainutlaatuisella aitoa 50-luvun tunnelmaa huokuvalla Klubilla. Kesällä ravintola laajenee legendaariselle Tammen Alla -terassille. Pyhäjärvelle avautuvan Tehtaanpuistossa, ikivanhan jalopuun varjossa voit nauttia suvesta ja mutkattomasta tunnelmasta, jota säestää kiitetty Tammen Alla -soittolistamme. Ravintolan ilmavissa saleissa ja väljällä terassilla voi turvallisesti nauttia hyvästä seurasta, ruoasta ja juomasta.

Ammattitaitoinen tiimimme on palveluksessasi myös niin työhön kuin vapaa-aikaan liittyviä yksityistilaisuuksia varten.
Tehtaan Hotellilla on tanssittu monet häät ja pidetty lukemattomat johtoryhmän kokoukset.
Voit myös halutessasi varata oman erillisen tilan seurueesi ruokailua varten.

À la carte -ravintolan aukioloajat löytyvät täältä.

À LA CARTE -RUOKALISTA

MENU ’VIILARIN VAPAAPÄIVÄ’
Högforsin Ruukin Pelti – valikoima parhaita alkupalojamme
***
Pääruoka valintanne mukaan
***
Jälkiruoka valintanne mukaan

48 € / hlö

MENU ’VIILARI GOES VEGAN’
Vegaaninen tai kasvisverio Högforsin Ruukin Pellistä
***
Perunagratiini ‘Dauphinois’, paahdettua kukkakaalia & auringonkukansiemeniä, herneitä & tuoretta minttua
***
Jälkiruoka valintanne mukaan

45 € / hlö

Menut tarjoillaan 2:lle tai sitä useammalle ruokailijalle

 

HÖGFORS TAPAS

SAVUSÄRKEÄ 7€
Mummonkurkkua (M, G)

KATKARAPUJA ”SKAGEN” 10 €
Tarjoillaan paahdetulla leivällä (M)

PERUNAMAKKARAKROKETTEJA 6 €
Murskattua puolukkaa (M)

KONJAKKISALAMIA 7 €
UUNIKINKKUA 6 €
Makulihan pettämätömät suolapalat (L, G)

KARKKILAN RAPEA 9 €
Pankojauhoilla leivitettyä kananpoikaa ja dippiä (L)

FETA-JUUSTOA 6 €
Neitsytoliiviöljyä ja tuoreita yrttejä (L, G)

HERNEHUMMUSTA 5 €
Paahdettua ciabattaa (V)

TRYFFELIRANSKALAISIA7 €
Raastettua parmesaania (L, G)

MARINOITUJA OLIIVEJA (V, G) 3 €

HELMI BAKERYN LEIPÄÄ 3 €

VIHREÄÄ SALAATTIA (V, G) 4 €

TOMAATTI-SIPULISALAATTIA (V, G) 5 €

HÖGFORSIN RUUKIN PELTI 16€ / hlö

Valikoima parhaita Högfors Tapaksia. Tarjoillaan kahdelle tai sitä useammalle ruokailijalle.

Saatavilla myös vegaanisena ja kasvisversiona!

 

SALAATTEJA

CAESARSALAATTIA &

RAPEAA KANANPOIKAA (M) 17 €

Parmesaania & keittiön omaa caesar-kastiketta

SALAATTIA ”NIÇOISE”
SAVUSÄRJESTÄ 18 €

Klassinen nizzansalaatti, jossa anjovis
on vaihtunut Pielisen savusärjeksi (M, G)

KREIKKALAINEN SALAATTI
CHEF TAYLORIN TWISTILLÄ (L, G) 16 €

Fetaa, oliiveja ja vesimelonia

 
KEITTOJA

KLASSINEN LOHIKEITTO 17 €

Tuoretta tilliä, ruisleipää & voita

 

PÄÄRUOKIA

RUUKIN MUREAA LUOMUPOSSUA
KIVEN TILALTA KARKKILASTA 25 €
Paahdettuja kauden vihanneksia (M, G)

KEITTIÖN TEHTAANPUISTON OMENAPUILLA SAVUSTAMAA LOHTA (L, G) 26 €
Uusia perunoita, grillattua parsaa & fenkolia, tillikastike

PERUNAGRATIINIA ‘DAUPHINOIS’, PAAHDETTUA KUKKAKAALIA & AURINGONKUKANSIEMENIÄ, VIHREITÄ HERNEITÄ & TUORETTA MINTTUA (V, G) 23 €

Perinteinen ranskalainen perunagratiini, jonka seurana tuoreella mintulla maustettuja herneitä ja auringonkukansiemenien kanssa paahdettua kukkakaalia

PASTAT
SPAGETTIA & KLUBIN KEITTIÖN
PITKÄÄN HAUDUTTAMAA TOMAATTIKASTIKETTA (M) 13 €

Kapriksia, basilikaa & raastettua parmesaania

LIHAPULLIA (M) +6 €

KATKARAPUJA (M) +6 €

 

MAKEAA
TEHTAAN HOTELLIN TIRAMISU 9 €
PAVLOVA KESÄN MARJOISTA (L, G) 8€
KAUDEN MARJOJA JA MUSTIKKASORBETTIA (V) 8 €
PALA KAKKUA 7€
Vaihtuva valikoima – kysy tarjoilijalta neuvoa
JÄÄTELÖT (L) & SORBETIT (V) 7€
2 palloa valintasi mukaan vaihtuvasta valikoimasta
Tarjoillaan marjojen kera

V=vegaaninen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton, P=sisältää pähkinää

Pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan välttämään laktoosia ja gluteenia ruoissamme.

Toivotamme niin vegaanit kuin vanhan liiton kasvissyöjät lämpimästi tervetulleiksi ja pyrimme palvelemaan teitä parhaamme mukaan.

Kerrothan erityisruokavaliostasi meille viimeistään tilaustasi tehdessä.