
Ruokalista
Perjantaina klo 16-22 | Lauantaina klo 15-22 | Viimeiset tilaukset keittiöön molempina päivinä klo 21
Pöytävaraukset 050 472 6076 tai tehtaanhotelli@gmail.com
MENU ’VIILARIN VAPAAPÄIVÄ’
HÖGFORSIN RUUKIN PELTI
***
PÄÄRUOKA VALINTANNE MUKAAN
***
JÄLKIRUOKA VALINTANNE MUKAAN
tarjoillaan 2:lle tai sitä useammalle ruokailijalle
HÖGFORS TAPAS
PERUNAMAKKARAKROKETTEJA 6 €
Murskattua puolukkaa (M)
SAVUSÄRKEÄ 7 €
Mummonkurkkua (M, G)
KATKARAPUJA ”SKAGEN” 9 €
Leipäcrostini (M)
KLUBIN KEITTIÖN MAALAISPATEETA
KIVEN TILAN LUOMUPOSSUSTA 8 €
Suolakurkkua (M)
KONJAKKISALAMIA 7€
Makulihan pettämätön suolapala (L, G)
PELTOLAN BLUE -MOUSSEA 7 €
Sinihomejuustomousse & paahdettua päärynää (L)
HERNEHUMMUSTA 5 €
Paahdettua Helmi Bakeryn maalaisleipää (V)
TRYFFELIRANSKALAISIA 6 €
Raastettua parmesaania (L, G)
MARINOITUJA OLIIVEJA (V, G) 3 €
HELMI BAKERYN LEIPÄÄ 3 €
VIHREÄÄ SALAATTIA (V, G) 4 €
TOMAATTI-SIPULISALAATTIA (V, G) 5 €
HÖGFORSIN RUUKIN PELTI 15€ / hlö
Valikoima parhaita Högfors Tapaksia
Tarjoillaan kahdelle tai sitä useammalle ruokailijalle
PÄÄRUOKIA
HÖYRYÄVÄÄ HIRVIPATAA 26€
TAIKINAKUORESSA À LA CHEF KRIS TAYLOR
Paahdettua palsternakkaa & pikkelöityjä sieniä (L)
PAISTETTUA SIIKAA 28€
Muhennettua purjoa & maa-artisokkapyrettä (L, G)
ELÄINLÄÄKÄRIN HERNE-VELOUTÉ 14€/24 €
Vihreistä herneistä tehty täyteläinen keitto seuranaan
rapeaa pekonia,Kiven possua ja perunamakkaraa (M, G)
Saatavilla myös kasvisversiona!
PAAHDETTUA MUSTAJUURTA 22€
Saksanpähkinä-linssi-beignet
& sitruunakastiketta (V)
MAKEAA
TEHTAAN HOTELLIN KEITTIÖN 9€
LÄMMIN SUKLAAKAKKU
Pekaanipähkinää ja vaniljajäätelöä (G, P)
Saatavilla myös vegaanisena!
SITRUUNAPIIRAKKA 8€
Mustikkahilloa (V)
JÄÄTELÖT & SORBETIT 6€
2 palloa valintasi mukaan vaihtuvasta valikoimasta
Tarjoillaan marjojen kera (L, sorbetit V)
V=vegaaninen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton, P=sisältää pähkinää