Talviretki Högforsin Ruukkiin 31.3.2022 asti

Tehtaan Hotelli koostuu ruukinpatruunoiden eri aikakausina rakennuttamista taloista, joissa on yhteensä 25 tunnelmallista ja hyvinvarusteltua hotellihuonetta. Funkkishenkisellä Klubilla toimii tunnelmallinen baari sekä kiitetty ruokaravintola.

Vireä pikkukaupunki Karkkila on kehittynyt 1820-luvulla perustetun Ruukin ympärille, joka tänä päivänä kehittyy kovaa vauhtia. Sen perjantaitori, ravintolat, kahvilat & baarit, joogasali Sola-SaliKino Laika, kunnon vanhanajan liikkeet, Ala-Emalin putiikit ja kirpputorit ovat oiva talviretken kohde. Ympäröivästä luonnosta löytyy retkeilijöille Koskireitti, talviuimareille Pyhäjärvi ja monta muuta hienoa retkikohdetta.

Talviretken hinta (115€/hlö jaetussa 2 hengen huoneessa) sisältää tervetuliaiseksi lasillisen viiniä Klubin baarissa, kolmen ruokalajin illallisen Klubin ravintolassa, majoituksen Tehtaan Hotellissa kahden hengen huoneessa sekä majoitustalolle toimitettavan aamiaispaketin. Tarjous on voimassa perjantaisin ja lauantaisin alkaviin majoituksiin 31.3.2022 asti. Hinta on saatavilla vain suoraan Tehtaan Hotellilta. Varaukset sähköpostilla (tehtaanhotelli@gmail.com) tai puhelimitse (+358 50 472 6076).

Huoneluokan korotus hulppeaan sviittiin vain +20€.