Tilaa uutiskirjeemme täältä!

Tilaa uutiskirjeemme täältä!

Tervetuloa tilaamaan uutiskirjeemme! Lähetämme vain tarkkaan harkittuja uutisia tapahtumistamme ja toiminnastamme tai erikoistarjouksista!

Tilaa Tehtaan Hotellin uutiskirje

Intuit Mailchimp

Tehtaan Hotelli ja Högforsin ruukkialue on monipuolinen kohde yöpymiseen tai päiväretkeksi. Olemme vain tunnin päässä Helsingistä. Karkkilassa sijaitseva pieni ja uniikki Tehtaan Hotelli palvelee yöpyjiä, elämysmatkailijoita, rentoutujia, ruokailijoita omassa Klubin ravintolassa, erilaisia perhejuhlia viettäviä ja kokoustajia lyhyistä aamiaistapaamisista usean päivän majoittuviin strategiakokouksiin.

Sijaitsemme kauniissa Karkkilan Ruukkiympäristössä ja Tehtaan Hotelli on ympäröity upealla luonnolla ja kulttuurilla. Lähellä on esimerkiksi kaupunkiympäristössä ainutlaatuinen koskireitti. Ruukkialueelta löytyy ravintola, kahvila, Aki Kaurismäen Kino Laika -leffateatteri ja sen myöhään palveleva baari, designliikkeitä, joogasali ja vanhaan tehtaaseen rakennettu Uunisauna. Ruukin alueella ja Tehtaan Hotellilla järjestetään myös ympäri vuoden upeita tapahtumia ja keikkoja.