Pariskunta kävelyllä Tehtaan Hotellin puistossa.

Ympäristö täynnä vetovoimaa!

Matkalaukku sängyn päällä.

Monipuoliset majoitusvaihtoehdot

Kartanoromantiikkaa, kodikasta puutalotunnelmaa vai pelkistettyä funktionalismia?

Tehtaan Hotelli tarjoaa tyyliltään ja hinnaltaan kolme erilaista sopivaa vaihtoehtoa juuri teidän tarpeisiinne.

Katso vaihtoehdot
Yrityshenkilöstöä pitämässä kokousta Tehtaan Hotellilla.

Kokous kiireen ulkopuolella

Tärkeät päätökset, uusien linjausten suunnittelu tai vaikkapa uutuustuotteiden lanseeraus tarvitsevat tilaa ja rauhaa.

Tehtaan Hotellin palvelut yritysasiakkaille räätälöidään juuri teidän tarpeidenne mukaisiksi. Kokous ja konferenssitilamme skaalautuvat kokoushuoneesta ja tyylikkäistä saleista aina 120 hengen tilaisuutta varten. Onpa pihallamme järjestetty jopa satojen henkilöiden tapahtumiakin tarjoiluineen!

Ota yhteyttä ja keskustellaan juuri teille sopiva ratkaisu.

Tutustu tiloihin
Juhlaväki juhlimassa juhlapöydän ääressä Tehtaan Hotellin pihalla.

Vietä unohtumattomat juhlat

Tehtaan Hotelli on kokenut juhlatilaisuuksien järjestäjä. Saat keittiömme kanssa sovittua joustavasti tilaisuuteesi sopivan tarjoilun. Monet suvut ovat meillä viettäneet häät, ristiäiset ja muistotilaisuudet.

Tehtaan Hotelli on perheen elämässä mukana, tekemässä sen tapahtumista aina oman näköisensä ja henkisensä.

Lue lisää
Nainen istumassa lounaalla samalla kun hänelle kaadetaan viiniä viinilasiin.

Ravintolapalvelut

Kokenut keittiömestarimme loihtii tiiminsä kanssa herkullisen ateriakokonaisuuden kuhunkin vuodenaikaan. Keittiömme mauissa korostuu hillitty yksinkertaisuus, keskieurooppalaiset vaikutteet sekä kauden maut ja lähituotanto.

Keittiömme kanssa voit myös aina keskustella tilaisuuksiin sopivasta tarjoilusta.

Lue lisää
Image

Koe Karkkilan ja lähialueiden vetovoima!

Vapaa-aika muuttuu Karkkilassa laatuajaksi. Karkkilasta löytyy ainutlaatuisia kulttuuriympäristöjä, matkailu- ja käyntikohteita sekä harjujen, lampien ja jokien reunustamia luontoreittejä. Pieni kaupunki luo rauhalliset puitteet tilaisuuksille ja kokouksille sekä tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoiluun kaikkina vuodenaikoina.

Karkkilan monipuolinen 1800-luvulta alkanut ruukki- ja työläiskulttuuriperinne tarjoavat matkailijalle omaleimaisia elämyksiä. Heti Tehtaan Hotellin pihapiiristä löytyy Suomen Valimomuseo, jossa on esillä mm. monipuolinen kokoelma Högforsin ruukin valutuotteita paistinpannuista helloihin, ammeisiin ja kaminoihin. Voit myös lähteä pienelle kävelyretkelle idylliseen Fagerkullaan, vanhalle työläisasuma-alueelle, joka on edelleen aktiivinen kyläyhteisö punaisine puutaloineen ja vanhoine puutarhoineen. Fagerkullasta löytyy myös ruukkilaisten asumisesta kertova Työläismuseo, kesäteatteri sekä kesäkahvila Pakari.

Luonto alkaa Tehtaan Hotellin rapulta. Rohkeimmat voivat mennä uimaan viereiseen Pyhäjärveen vaikka keskellä talvea. Kesällä tarjolla on myös soutuveneitä, SUP-lautoja, minigolfia, tennistä ja koripalloa sekä lapsiperheitä houkutteleva hiekkaranta.

Perhokalastajat ovat löytäneet Karkkilan kosket ja joet. Lähimetsien polut vievät rauhallisille lampiylängöille näköalapaikkoineen. Pidemmät ja lyhyemmät kanoottiretket onnistuvat läheisessä Vähäveden Melontakeskuksessa.

Karkkila on pyöräilypaikkakunta, jossa on hyvä pyörätieverkosto sekä mukavasti mutkittelevia sorateitä. Vanhaa ratapohjaa myötäilevä Pikkupässi-reitti sopii rauhallista pyöräilyä haluaville. Lähimetsistä löytyy reittejä maastopyöräilyn harrastajille.

Meillä Tehtaan Hotellilla on myös saatavilla elämyspaketteja. Esimerkiksi Filmihullun paketit, joissa on yhdistetty leffaelämys Aki Kaurismäen leffateatterissa sekä illallinen, majoitus ja aamiainen Tehtaan Hotellilla. Todellista irti arjesta luksusta mihin aikaan vuodesta tahansa! Lisätietoja tästä linkistä.

Lataa tästä Karkkilan esittelykartta

Kysy myös lisäpalveluistamme polkujuoksusta, melonnasta, joogasta tai vaikka maastopyöräilystä!

Varaa huone
Kysy lisää
Kaksi naista piknikillä Tehtaan Hotellilla.