Tehtaan Hotelli on oiva paikka aloittaa vapunvietto. Laitamme kuohut kylmään ja katamme juhlavan brunssimme vapunaaton kunniaksi 30.4. klo 9-13.
Brunssin hinta on 36€/hlö
2-12-vuotiaat lapset syövät tuttuun tapaan puoleen hintaan.
Pöydän voit varata suoraan tästä tai vaihtoehtoisesti viestillä/puhelimitse +358 50 472 6076.
VAPPUBRUNSSIN MENYY
Kylmä pöytä
Sillitartar (L, G)
Silakka-escabeche (M, G)
Makulihan leikkeleitä (L, G)
Perunasalaatti (V, G)
Tuoreita vihanneksia (V, G)
Kotimaisia juustoja: Peltolan blue, Waldemar kuttucheddar ja Valma brie (L, G)
Kevätraparperihilloketta (V, G)
Luonnonjogurttia (L, G)
Paahdettua granolaa (V, P)
Siemeniä & mysliä (V, P)
Kauden hedelmiä (V, G)
Leipävalikoima (V) & aitoa voita (L)
Tehtaan Hotellin kasvistahnoja (V, G)
Lämmin pöytä
Valikoima nakkeja ja tuoremakkaroita (L, G)
Lohi-purjo-frittataa (L, G)
Parsa-sienipiirasta ja ricotta-juustoa (L)
Makean nälkään
Munkkeja (L)
Suklaamoussea (L, G)
”Shortbreads” keittiömestari Krisin tyylin (L)
Kylmät & lämpimät juomat
Vahvaa kahvia ja haudutettua teetä (V, G)
Tuoremehuja ja -shotteja (V, G)
V=vegaaninen, L=laktoositon, M=maidoton, G=gluteeniton, P=sisältää pähkinää
Kaikki vappubrunssilla käyttämämme liha on suomalaista