Häät
Tehtaan Hotellilla

Anna meidän huolehtia
unelmiesi häistä

HÄÄT TEHTAAN HOTELLILLA


Kenties elämäsi tärkein tilaisuus tulossa ja mietinnässä missä järjestää hääjuhla?

Mielestämme on ihanaa järjestää häitä ja auttaa mukana suunnittelussa! Voimme järjestää menun ja viinien maisteluun tilaisuuden tai vaikkapa auttaa pöytämuotojen ja juhlan aikataulujen suunnittelun suhteen.

Tehtaan Hotellilta löytyy upea hääpaikka, majoitus, kehutut ruoat, juomat ja palvelu sekä kuvauspaikat hääkuviin upeassa puistossamme. Meiltä saat niin sanotusti valmiin paketin häihisi, ei pöytien roudaamista, ei liian monen toimijan kanssa koordinointia, ei liikaa stressiä ennen häitä tai häiden aikana. Mielestämme häissä hääparin ei kuulu käyttää kaikkea vapaa-aikaansa häiden suunnitteluun ja koordinointiin!

Meillä on vankka kokemus häiden sekä muiden tilaisuuksien järjestämisestä ja toteutamme häät toiveiden mukaan viimeistä yksityiskohtaa myöten. Autamme myös aikataulujen realistisessa suunnittelussa, jotta saamme teille unelmien häät. Juhlissa palvelumme on mukana sujuvasti taustalla ja teidän ohjelmanne pääosassa. Voitte luottaa, että hoidamme kaiken toiveiden mukaan ja ylikin!

Esittelemme mielellämme tilojamme ja kartoitamme toiveitanne juhliin häiden järjestämiseksi ja kaikissa muissakin elämäsi tilaisuuksissa! Sovitaan yhdessä tarjoilusta ja vaikkapa majoituksistakin.

Ole ajoissa yhteydessä, niin voimme varmistaa, että saamme kaikki parhaat puolemme juuri sinun tarpeitasi varten.

Häät Tehtaan Hotellilla

 

Tilamme muuntuvat niin pieniin intiimeihin häihin kuin isoihin häätilaisuuksiin.


Täältä tutustumaan tiloihimme
Tehtaan Hotellin ravintolan katettu pöytä

 

Herkullista ja laadukasta sekä lähiruokaa ja palvelu timanttista ammattitaitoa.


Tutustu ravintolaamme
Hääpari kuvattuna Tehtaan Hotellin koivukujalla

 

Hääsviitti, majoitus lähimmille ystäville ja perheelle sekä muille, meiltä löytyy useita vaihtoehtoja.


Tutustu majoitusvaihtoehtoihimme


Meillä pidetään huolta sinulle tärkeistä tilaisuuksista


Tehtaan Hotellin henkilökunta tuntee merkkipäivien järjestämisen. Onpa tarkoituksesi järjestää lähimmillesi intiimi lämmin tilaisuus tai vaikkapa juhlistaa oikein puolen kylän pidoilla, meiltä löydät ratkaisun sen järjestämiseen.

Klubirakennuksen tilat mahdollistavat tilaisuutesi mitoittamisen täsmällisesti oikein, ja saathan myös piha-alueemme käyttöösi oikein isoa tilaisuutta varten. Pihallamme on anniskelumahdollisuus jopa 300 osallistujalle.

Miltä voisivat näyttää unelmien häät Tehtaan Hotellilla?


Meille voi tulla edellisenä iltana ennen häitä tuomaan koristeet ja ottamaan lasin kuohuvaa tai käydä vaikka leffassa, rentoutua ennen häitä. Herätä ennen häitä morsiussviitissä ja valmistautua rauhassa päivään rakkaiden ihmisten kanssa.

Vihkiminen on mahdollista hyvällä ilmalla Tehtaan Hotellin puistossa ja mahdollisia hääkuvauspaikkoja löytyy monia.

Juhlien alkaessa hienolla ilmalla voitte nauttia kuohuviinit puistossamme, siitä siirtyminen juhlatilaan ja valmiiseen pöytään. Herkullisia ja kehuttuja ruokia, yhdessä valitut viinit ja teidän näköisenne ohjelma. Juhlissa palvelu on mukana sujuvasti taustalla ja teidän ohjelmanne pääosassa.

Loppuillasta tietenkin käynnistetään bileet ja baarimestarimme loihtii parhaat drinkit! Kenties morsiamelle ja sulhaselle suunnitellut omat nimikkodrinkit. Jos jollain juhlijoista riittää vielä energiaa, häiden jatkot on mahdollista pitää jokisaunallamme. Majoittujillakaan ei ole pitkä matka kömpiä hyvien juhlien jälkeen nukkumaan Hotelliimme.